Nokia Arenan yksityisaitiot

Tampereella tapahtuu!

Elämys Live on valittu Tampereen Nokia Arenan viralliseksi aitiomyyntikumppaniksi.

Jatkossa voit tiedustella sekä varata yksityisaitiot kauttamme kaikkiin Tampereen kiinnostavimpiin tapahtumiin. Paketoimme aitiovieraillemme toiveiden mukaisesti myös kuljetukset ja majoitukset haluttujen tapahtumien ympärille.

Tampereen Ilveksen sekä Tapparan jääkiekko-otteluiden lisäksi Nokia Arenalla tapahtuu keikkarintamalla. Niin kotimaiset kuin kansainvälisetkin artistit viihdyttävät meitä Tampereen illoissa ja voit nyt varata yksityisaitiosi omalle porukalle tai asiakkaillesi 4. kerroksen parhailta paikoilta.

18 henkilön aitioissa nautit niin urheilusta kuin viihdetapahtumistakin parhaassa seurassa ja voit yhdistää huipputapahtumat vaikka kokouksiin tai palavereihin, jotka saavat takuulla jokaisen kutsuttavan osallistujan innostumaan! Aitioita löytyy eri kokoisia ja ne soveltuvat monipuolisiin tilaisuuksiin.

Aitiovaraaminen kauttamme on helppoa ja huolehdimme kaikista onnistuneeseen aitioiltaan sisältyvistä palveluista ruokatarjoiluista aina aitiolippuihin. Sinun tarvitsee vain kutsua aitiovieraat nauttimaan maittavasta ruoasta sekä upeasta seurasta.

Yksityisaition vuokraamista kannattaa harkita tapahtumiin yli 10 henkilön ryhmille, kysy rohkeasti lisätietoja tai tarjousta haluamaasi tapahtumaan myyntipalvelustamme!

Parhaat elämykset

VIP -paketit