Elämys Liven varaus- ja toimitusehdot

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja (koskee myös luottomaksuvaihtoja) ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin. Lippuhinnan lisäksi Elämys Live perii asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan toimitus- ja palvelumaksun. Elämys Live ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Tilaisuuden tai tapahtuman järjestäjä vastaa tilaisuudesta tai tapahtumasta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Elämys Live ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle. Elämys Live palauttaa peruuntuneen tapahtuman toimitus- ja palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle kuitenkin, mikäli Elämys Live ei vielä ole tilittänyt niitä tilaisuuden järjestäjälle.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Elämys Liven tai tapahtumanjärjestäjän nettisivuilta. Elämys Live tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse asiakkailleen. Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Elämys Liven tai tapahtumajärjestäjän lupaa.

Toimitustapakulut ja lippujen toimitus

Toimitus- ja laskutuskulut ovat tapahtumakohtaisia. Elämys Live pyrkii toimittamaan kaikki liput sähköisesti e-lippuina. Mikäli tämä ei ole tapahtumajärjestäjän osalta mahdollista, liput noudetaan tapahtumapaikalta tai ennakkoilmoituksen mukaan erillisestä noutopisteestä tiettynä ajankohtana.

Ostettujen pakettien peruutus tai vaihtaminen

Elämys Liven oma tuotanto: tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Elämys Liveltä ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Tapauskohtaisesti voidaan sopia mahdollisesta vaihdosta toiseen tapahtumaan.

Muiden tahojen järjestämät tapahtumat: Elämys Live myy ja välittää tapahtumalippuja tapahtumajärjestäjän nimiin ja lukuun. Tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman järjestämisestä ja markkinoinnista. Lippuostos on sitova, ja vain force majeure –tapauksissa voit tiedustella lippuvaihtoa. Välitämme kyselysi tämän jälkeen tapahtumajärjestäjälle.

Peruuntunut tilaisuus

Jos tilaisuus peruuntuu, asiakas saa tapahtumajärjestäjän asettaman lipun hinnan takaisin joko Elämys Liveltä tai tapahtumanjärjestäjältä. Peruutustapauksissa tapahtumajärjestäjä ohjeistaa tai antaa Elämys Livelle toimeksiannon ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa. Mahdollisia toimituskuluja ei palauteta.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuotteessa on virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Elämys Livelle sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli tuotteessa on virhe liitä sähköpostiin mukaan kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selvästi nähtävissä.

Koronapandemian yleisohjeistus tapahtumalippujen ostajille

Elämys Live on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien ohjeistusta koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Elämys Live tai tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää. Jos viranomainen päättää, että tapahtumissa on maskipakko, täytyy maskia käyttää koko tapahtuman ajan. Tällöin ilman maskia saapuvien katsojien sisäänpääsy voidaan evätä.