Elämys Liven varaus- ja toimitusehdot

Tarkista varauksesi ja lippusi huolella. Maksettuja lippuja (koskee myös luottomaksuvaihtoja) ei vaihdeta eikä palauteta tai lunasteta takaisin. Lippuhinnan lisäksi Elämys Live perii asiakkaalta kulloinkin voimassa olevan toimitus- ja palvelumaksun. Elämys Live ei korvaa kadonneita, varastettuja tai tuhoutuneita lippuja uudella lipulla eikä rahassa.

Tilaisuuden tai tapahtuman järjestäjä vastaa tilaisuudesta tai tapahtumasta ja sen mahdollisesta peruuntumisesta sekä muutoksista ohjelmassa ja aikatauluissa sekä arvonlisäverolaissa säädetyistä velvoitteista. Elämys Live ei vastaa osaksikaan tilaisuuden peruuntumisesta tai ohjelma- ja aikataulumuutoksista eikä näistä mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista ja vahingoista, kuten lippujen hinnan palautuksesta asiakkaalle. Elämys Live palauttaa peruuntuneen tapahtuman toimitus- ja palvelumaksuilla vähennetyt lippujen hinnat pyynnöstä asiakkaalle kuitenkin, mikäli Elämys Live ei vielä ole tilittänyt niitä tilaisuuden järjestäjälle.

Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että tapahtuma ei ole peruuntunut sekä muut tapahtumaan liittyvät tiedot ja muutokset (esim. soittoaika, ikäraja, aukioloaika) Elämys Liven tai tapahtumanjärjestäjän nettisivuilta. Elämys Live tiedottaa mahdollisista tapahtuman peruuntumisista sekä ohjelma- tai aikataulumuutoksista sähköpostitse asiakkailleen. Mikäli tilaisuuteen on tarjolla erityisryhmien lippuja (esim. eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuslippuja) on lipunhaltijan varauduttava esittämään alennukseen oikeuttava todistus tapahtuman sisäänkäynnin yhteydessä.

Ostettujen lippujen jälleenmyynti on kielletty ilman Elämys Liven lupaa.

Toimitustapakulut ja lippujen toimitus

Toimitus- ja laskutuskulut ovat 10 euroa per tilaus. Liput tapahtumapaikalta tai postitse noin 1 kuukausi ennen tapahtumaa. Jos tapahtumaan on alle viikko, liput saa sovitusta noutopaikasta tapahtuma-alueella tapahtumapäivänä.

Ostettujen pakettien peruutus tai vaihtaminen

Elämys Liven oma tuotanto: tilaus on sitova vahvistuksen jälkeen. Elämys Liveltä ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Tapauskohtaisesti voidaan sopia mahdollisesta vaihdosta toiseen tapahtumaan.

Muiden tahojen järjestämät tapahtumat: tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman järjestämisestä ja markkinoinnista. Lippuostos on sitova, ja vain force majeure –tapauksissa voit tiedustella lippuvaihtoa. Välitämme kyselysi tämän jälkeen tapahtumajärjestäjälle.

Palauttaessasi liput, saat rahasi takaisin palvelumaksuja lukuun ottamatta. Palvelumaksuilla katetaan maksuliikenteestä sekä lippujen toimittamisesta aiheutuvia kustannuksia, jotka tapahtuvat lipunmyynnin hetkellä.

Peruuntunut tilaisuus

Jos tilaisuus peruuntuu, asiakas saa tapahtumajärjestäjän asettaman lipun hinnan takaisin joko Elämys Liveltä tai tapahtumanjärjestäjältä. Peruutustapauksissa tapahtumajärjestäjä ohjeistaa tai antaa Elämys Livelle toimeksiannon ohjeistaa asiakasta lippurahojen palautuksessa. Toimituskuluja ei palauteta.

Reklamaatio

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, väärä tuotteiden määrä tai tuotteessa on virhe, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä Elämys Livelle sähköpostilla tai puhelimitse. Mikäli tuotteessa on virhe liitä sähköpostiin mukaan kuva vaurioituneesta tuotteesta siten, että koko tuote näkyy kuvassa ja vaurio on selvästi nähtävissä.