Lumikuningatar-jääbaletti
1.-3.1.2022, Uros Live -areena

Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput mukana ainutlaatuisessa suurtuotannossa

VIP-PAKETIT LUMIKUNINGATAR-JÄÄBALETTIIN MYYNNISSÄ NYT!

Isbaletten Snödrottningen på svenska >>

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Uros Live -areenalla Tampereella. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.

Lumikuningattaren roolissa nähdään taitoluistelun viisinkertainen suomenmestari ja kolminkertainen EM-mitalisti Kiira Korpi. Jäällä esiintyy Suomen kaikkien aikojen menestynein taitoluistelija Laura Lepistö. Mukana ovat jäätanssin euroopanmestarit ja moninkertaiset MM- ja EM-mitalistit Susanna Rahkamo ja Petri Kokko sekä taitoluistelija Mila Kajas.

Maamme tunnetuimmista jääkiekkoilijoista ovat mukana pitkän NHL-uran tehnyt Niklas Hagman, Tappara-ikoni Pekka Saravo sekä maajoukkuekapteeni ja Suomen menestyneimpiin naisjääkiekkoilijoihin lukeutuva Jenni Hiirikoski. Jäällä nähdään myös MM-kultajoukkueen ja Jokerien KHL-joukkueen kapteeni Marko ”Mörkö” Anttila. Jäälle luistelee myös maamme kansainvälisesti menestynein muodostelmaluistelujoukkue Marigold Ice Unity.

Elämys Live toimii tapahtuman virallisena VIP-yhteistyökumppanina ja voit nyt varata oman VIP-paketit Lumikuningatar-jääbalettiin suoraan verkkosivuiltamme. Toimimme myös yksinoikeudella tapahtuman virallisena matkanjärjestäjänä paketoiden majoitus-, kuljetus- sekä muut Tampereen täydelliseen Lumikuningatar-elämykseen tarvittavat palvelut ympäri Suomea!

VIP-paketit Lumikuningatar-jääbalettiin

1.-3.1.2022

Lumikuningatar Fani- ja perhe-VIP

1.-3.1.2022

Lumikuningatar Exclusive VIP-paketit

TILAA LISÄTIETOJA MATKAPAKETEISTA!

Elämys Liveltä voit varata virallisten VIP-lippujen lisäksi majoitus-, kuljetus- sekä muut Tampereen täydelliseen jääelämykseen tarvittavat palvelut. Alla olevalla lomakkeella voit tilata lisätietoa matkapaketeista, jotta saat tiedon ensimmäisten joukossa!!

    VIP-paketit Lumikuningatar-jääbalettiin