2022 Jääkiekon MM-kotikisat
13.-29.5.2022, Tampere & Helsinki

2022 Jääkiekon MM-kotikisojen VIP-paketit – Koe kisahuuma VIP-vieraana!

Suomi isännöi 13.-29.5.2022 miesten jääkiekon MM-kisoja. Ottelut pelataan Tampereella sekä Helsingissä, ja Leijonien kotikenttänä toimii uusi Nokia Arena. Jääkiekon MM-kotikisojen VIP-paketit ovat nyt saatavilla Elämykseltä –  ja varmista itsellesi paikka vuoden 2022 kuumimpaan urheilutapahtumaan!

Alkusarjan paketit sisältävät otteluliput sekä valitsemasi VIP-paketin. Neljännesfinaali-, semifinaali- ja finaalipaketit sisältävät otteluliput ja VIP-paketit kahteen otteluun.

Elämys Live on 2022 jääkiekon MM-kisojen virallinen VIP-pakettien myyntikumppani ja myy VIP-paketit Tampereella ja Helsingissä keväällä 2022 pelattaviin kisoihin. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on myös kisojen virallinen incoming-kumppani, ja vastaa kisojen matkapaketoinnista kansainvälisille ja kotimaisille vieraille.

Helsinki Arena toimii miesten MM-kisojen pelipaikkana keväällä 2022 neljännen kerran. Areenalla on aiemmin pelattu miesten MM-turnausta vuosina 1997, 2003, 2012 ja 2013. Helsinki on toiminut miesten MM-isäntänä kahdeksan kertaa. 

Kisojen toinen alkulohko, kaksi puolivälierää ja ratkaisupelit pelataan Tampereelle rakenteilla olevalla Nokia Arenalla, jonka on määrä valmistua vuoden 2021 jälkimmäisellä puoliskolla. Tampereella MM-kisoja on pelattu viidesti vuodesta 1965 lähtien ja kisapaikkana on toiminut Hakametsän jäähalli. Jääkiekon MM-kisat on ensimmäinen suurtapahtuma, joka järjestetään uudella areenalla. 

Saatavilla olevat VIP-paketit

13.-24.5.2022

Suomen alkusarjan ottelut

26.-28.5.2022

Puolivälieräottelut ja semifinaalit

29.5.2022

Pronssi- ja finaaliottelut

Elämyksen paketoimat hotellipaketit ovat nyt varattavissa, kysy lisätietoja ja varaa omasi Tampereen parhaista hotelleista

Elämys Group toimii Tampereella 13. – 29.5.2022 järjestettävien jääkiekon MM-kotikisojen virallisena matkayhteistyökumppanina tarjoten VIP-pakettien lisäksi nyt myös monipuoliset majoitusvaihtoehdot kisavieraille.

Tasan vuoden päästä koetaan MM-kotikisojen huumaa Tampereella, kun Leijonat jahtaavat kultamitaleita uudella Tampereen areenalla oman kotiyleisönsä edessä. VIP-pakettien yhteyteen on nyt myös tarjolla hotellimajoituksia.

Valikoimassamme on majoitusta muun muassa seuraavista hotelleista: Scandic Hämeenpuisto, Scandic Koskipuisto, Radisson BLU Grand Tammer, Sokos Hotel Torni, Sokos Hotel Ilves sekä Sokos Hotel Villa. Tarkempia saatavuuksia ja hintoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: 2022@elamysgroup.com

Suomen alkusarjan ottelut: VIP-paketti + majoitus alk. 507 €* /hlö

Puolivälieräottelut ja semifinaalit: VIP-paketti kahteen otteluun + 2  yön majoitus alk. 1509 €* /hlö

Pronssi- ja finaaliottelut: VIP-paketti molempiin otteluihin + 2 yön majoitus alk. 2086 €* hlö

*Kun kaksi majoittuu samassa huoneessa. Hinnat sisältävät marginaaliveron.

tilaa ilmoitus matkapakettien myynnin alkamisesta!

Elämys Liveltä voit varata virallisten VIP-lippujen lisäksi majoitus-, kuljetus- sekä muut Tampereen täydelliseen kiekkoelämykseen tarvittavat palvelut.

Alla olevalla lomakkeella voit tilata lisätietoa matkapakettien myynnin alkamisesta, jotta saat tiedon ensimmäisten joukossa! Olemme yhteydessä ennakkotiedon tilaajiin heti matkavaihtoehtojen vahvistuttua, voit jo tiedustella yksityisiä kuljetuksia porukallenne VIP-pakettien yhteyteen sähköpostitse.

    Image