2022 Jääkiekon MM-kotikisat
13.-29.5.2022, Tampere & Helsinki

2022 Jääkiekon MM-kotikisojen VIP-paketit – Koe kisahuuma VIP-vieraana!

Suomi isännöi 13.-29.5.2022 miesten jääkiekon MM-kisoja. Ottelut pelataan Tampereella sekä Helsingissä, ja Leijonien kotikenttänä toimii uusi Nokia Arena. Jääkiekon MM-kotikisojen VIP-paketit ovat nyt saatavilla Elämykseltä –  ja varmista itsellesi paikka vuoden 2022 kuumimpaan urheilutapahtumaan!

Alkusarjan paketit sisältävät otteluliput sekä valitsemasi VIP-paketin. Neljännesfinaali-, semifinaali- ja finaalipaketit sisältävät otteluliput ja VIP-paketit kahteen otteluun.

Elämys Live on 2022 jääkiekon MM-kisojen virallinen VIP-pakettien myyntikumppani ja myy VIP-paketit Tampereella ja Helsingissä keväällä 2022 pelattaviin kisoihin. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on myös kisojen virallinen incoming-kumppani, ja vastaa kisojen matkapaketoinnista kansainvälisille ja kotimaisille vieraille.

Helsinki Arena toimii miesten MM-kisojen pelipaikkana keväällä 2022 neljännen kerran. Areenalla on aiemmin pelattu miesten MM-turnausta vuosina 1997, 2003, 2012 ja 2013. Helsinki on toiminut miesten MM-isäntänä kahdeksan kertaa. 

Kisojen toinen alkulohko, kaksi puolivälierää ja ratkaisupelit pelataan Tampereen Nokia Arenalla. Tampereella MM-kisoja on pelattu viidesti vuodesta 1965 lähtien ja kisapaikkana on toiminut Hakametsän jäähalli. Jääkiekon MM-kisat on ensimmäinen suurtapahtuma, joka järjestetään uudella areenalla.

Elämys Liven kautta varatut VIP-paketit sisältävät ostajalle oikeuden rahapalautukseen täysimääräisesti maksetun loppusumman mukaisesti tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa. Lisätietoja VIP-pakettien varausehdoistamme täältä >>

Saatavilla olevat VIP-paketit

13.-24.5.2022

Suomen alkusarjan ottelut

26.-28.5.2022

Puolivälieräottelut ja semifinaalit

29.5.2022

Pronssi- ja finaaliottelut

Elämyksen paketoimat hotellipaketit ovat nyt varattavissa, kysy lisätietoja ja varaa omasi Tampereen parhaista hotelleista

Elämys Group toimii Tampereella 13. – 29.5.2022 järjestettävien jääkiekon MM-kotikisojen virallisena matkayhteistyökumppanina tarjoten VIP-pakettien lisäksi nyt myös monipuoliset majoitusvaihtoehdot kisavieraille.

Toukokuussa 2022 koetaan MM-kotikisojen huumaa Tampereella, kun Leijonat jahtaavat kultamitaleita uudella Tampereen areenalla oman kotiyleisönsä edessä. VIP-pakettien yhteyteen on nyt myös tarjolla hotellimajoituksia.

Valikoimassamme on majoitusta muun muassa seuraavista hotelleista: Scandic HämeenpuistoScandic KoskipuistoRadisson BLU Grand TammerSokos Hotel Torni, Sokos Hotel Ilves sekä Sokos Hotel Villa. Tarkempia saatavuuksia ja hintoja voit tiedustella sähköpostitse osoitteesta: 2022@elamysgroup.com

Suomen alkusarjan ottelut: VIP-paketti + majoitus alk. 507 €* /hlö

Puolivälieräottelut ja semifinaalit: VIP-paketti kahteen otteluun + 2  yön majoitus alk. 1509 €* /hlö

Pronssi- ja finaaliottelut: VIP-paketti molempiin otteluihin + 2 yön majoitus alk. 2086 €* hlö

*Kun kaksi majoittuu samassa huoneessa. Hinnat sisältävät marginaaliveron.

Image