Antti Tuisku – Bailantai VIP-paketit
9.-10.9.2022, Olympiastadion

ANTTI TUISKUN BAILANTAI-KONSERTIT JÄRJESTETÄÄN SYYSKUUSSA 2022

VIP-PAKETIT ELÄMYS LIVELTÄ!

Maailmanluokan show’sta tunnetun Antti Tuiskun syksyn 2022 Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa – artisti on luvannut että Olympiastadionilla tullaan jälleen näkemään jotain todella ainutlaatuista. Bailantai-konserttien lämmittelijänä nähdään upea Erika Vikman!

Kuvittele: lämmin syysilta auringonlaskussa, parhaat kaverit, naurua, hauskanpitoa, biisien yhteislaulua, Antti Tuiskun upea show ja fantastinen esiintyminen kymmenille tuhansille faneille… Haluatko olla mukana VIP-vieraana? Nyt sinulla on tähän kaikkeen mahdollisuus! Löydät kaksi erilaista VIP-elämystä, jotka sopivat niin faneille kuin yritysporukoillekin. VIP-pakettien hinnat alkaen 250 €/hlö + alv.

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonsertit perutaan syyskuulta 2021 - uudet keikkapäivät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022. Aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

-Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa. Olen myös päättänyt, että kesän festariesiintymisten jälkeen palaan keikoille alkuvuodesta 2022. Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä. Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja. Pyydän siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo, Antti Tuisku sanoo.

Antti Tuiskua on uskominen - maailmanluokan show’sta tunnetun artistin Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa ja Olympiastadionilla nähdään jälleen jotain todella ainutlaatuista.

Elämys Liven kautta varatut VIP-paketit sisältävät ostajalle oikeuden rahapalautukseen täysimääräisesti maksetun loppusumman mukaisesti tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa. Lisätietoja VIP-pakettien varausehdoistamme täältä >>

Saatavilla olevat VIP-paketit

17.-18.9.2021

Rollo VIP

17.-18.9.2021

Tuisku Experience

Image