Antti Tuisku – Bailantai VIP-paketit
17.-18.9.2021, Olympiastadion

ANTTI TUISKUN ODOTETUT BAILANTAI-KONSERTIT SIIRTYVÄT SYYSKUULLE 2021

VIP-PAKETIT ELÄMYS LIVELTÄ!

Maailmanluokan show’sta tunnetun Antti Tuiskun syksyn 2021 Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa – artisti on luvannut että Olympiastadionilla tullaan jälleen näkemään jotain todella ainutlaatuista.

Antti Tuisku ja Warner Music Live siirtävät kesäkuulle kaavaillut Bailantai-konsertit syyskuulle 2021. Uudet Bailantai-konserttipäivät ovat 17. ja 18. syyskuuta 2021. Tämänhetkisen näkymän mukaan tautitilanne tulee kesän aikana helpottumaan huomattavasti ja rokotekattavuus lisääntymään. Syyskuisten konserttien järjestely jatkuu siis luottavaisin mielin. Aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

- Haluan, että kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai miettiä omaa tai läheistensä terveyttä siinä vaiheessa, kun Olympiastadionilla bailataan kaksi iltaa putkeen. Näen jo sieluni silmin kuinka syyskuiset Bailantai-konsertit kruunaavat kesän ja puhaltavat uutta positiivista tuulta vaikean korona-ajan jälkeen. Alkusyksyn pimenevissä illoissa show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus. Hyvää kannattaa odottaa, Antti Tuisku sanoo.

Antti Tuiskua on uskominen - maailmanluokan show’sta tunnetun artistin Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa ja Olympiastadionilla nähdään jälleen jotain todella ainutlaatuista.

Saatavilla olevat VIP-paketit

17.-18.9.2021

Rollo VIP

17.-18.9.2021

Tuisku Experience