Antti Tuisku – Bailantai VIP-paketit
9.-10.9.2022, Olympiastadion

ANTTI TUISKUN BAILANTAI-KONSERTIT JÄRJESTETÄÄN SYYSKUUSSA 2022

VIP-PAKETIT ELÄMYS LIVELTÄ!

Maailmanluokan show’sta tunnetun Antti Tuiskun syksyn 2022 Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa – artisti on luvannut että Olympiastadionilla tullaan jälleen näkemään jotain todella ainutlaatuista. Bailantai-konserttien lämmittelijänä nähdään upea Erika Vikman!

Kuvittele: lämmin syysilta auringonlaskussa, parhaat kaverit, naurua, hauskanpitoa, biisien yhteislaulua, Antti Tuiskun upea show ja fantastinen esiintyminen kymmenille tuhansille faneille… Haluatko olla mukana VIP-vieraana? Nyt sinulla on tähän kaikkeen mahdollisuus! Löydät kaksi erilaista VIP-elämystä, jotka sopivat niin faneille kuin yritysporukoillekin. VIP-pakettien hinnat alkaen 250 €/hlö + alv.

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonsertit perutaan syyskuulta 2021 – uudet keikkapäivät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022. Aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

Maailmanluokan show’sta tunnetun artistin Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa ja Olympiastadionilla nähdään jälleen jotain todella ainutlaatuista.

Elämys Liven kautta varatut VIP-paketit sisältävät ostajalle oikeuden rahapalautukseen täysimääräisesti maksetun loppusumman mukaisesti tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa. Lisätietoja VIP-pakettien varausehdoistamme täältä >>

Saatavilla olevat VIP-paketit

Olympiastadion 9.-10.9.2022

Rollo VIP

Olympiastadion 9.-10.9.2022

Tuisku Experience

Image