12.-13.8.2023, Tallinna, Viro

The Weeknd risteilymatka Tallinnaan Europalla

Image
12.-13.8.2023
Tallinna, Viro

The Weeknd risteilymatka Tallinnaan Europalla

VIP-paketit

VIP-tilat

Ennätyksiä murskannut modernin pop-musiikin supertähti The Weekndin ”After Hours Til Dawn” -maailmankiertue saapuu Tallinnan Laululavalle la 12.8.2023! The Weeknd esiintyy Virossa ensimmäistä kertaa. Tämä risteily sisältää laivamatkat ja yöpymisen Silja Europalla. Silja Europan risteilyllä pääset illaksi konserttiin ja konsertin jälkeen takaisin laivaan yöksi. Seuraavana päivänä mahdollisuus vielä käydä Tallinnassa. The Weekndin konsertti järjestetään Tallinnan laululavalla, joka on suosittu paikka tapahtumien järjestämiseen. Laululava sijaitsee n. 3 km Tallinnan D-terminaalista, ja sinne pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä tai kävellen.

Matkapojat ja Elämys Live ovat yhdessä osa Elämys Group -konsernia. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen matkanjärjestäjä ja myös osa Elämys Groupia.

Parhaat elämykset

VIP-paketit


Image

12.-13.8.2023

Tallinna, Viro

The Weeknd risteilymatka Tallinnaan Europalla 12.8.2023

Sisältää basic-pääsyliput seisomakatsomoon, laivamatkat sekä yhden yön yöpymisen Silja Europalla.
hinta alkaen

159 €

/ sis. alv %

Varaa
Subheadline space

Tilaa Elämys Liven uutiskirje

Liittymällä uutiskirjelistalle saat tiedon uusista VIP-paketeistamme heti ensimmäisten joukossa!
TILAA UUTISKIRJE
Tarvitsetko apua?

Myyntipalvelumme auttaa

Jos haluat henkilökohtaista palvelua ja lisätietoa VIP-paketista tai varata matkapaketin VIP-tapahtuman yhteyteen, soita myyntipalveluumme 09 2510 2015. Puhelinpalvelumme on avoinna arkisin klo 9-17. VIP-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa VIP-paketteihin liittyvissä kysymyksissä.
Soita 09 2510 2015