Isbaletten Snödrottningen
1.-3.1.2022, Uros Live-arenan

EN UNIK STORPRODUKTION MED FINLANDS FRÄMSTA KONSTÅKARE, ISHOCKEYSPELARE OCH ARTISTER!

Den älskade och magiska berättelsen om Snödrottningen, som bygger på H.C. Andersens klassiska saga, visas för första gången i Finland i Uros Live-arenan i Tammerfors. På isen ses vårt lands internationellt mest kända konståkare och populära ishockeystjärnor. Upplevelsen är full av gripande stunder och spänning, då det goda och det onda går i kamp med varandra. Kombinationen av skridskoåkning, ishockey, musik, dans och scenkonst samt de visuella effekterna är ett unikt evenemang för hela familjen. Den klassiska berättelsen om Snödrottningen får en ny skepnad på isen, där Tuomas Kantelinen står för kompositionen.

I rollen som Snödrottningen ses konståkaren Kiira Korpi, med fem guldmedaljer i det finska mästerskapet i konståkning och tre EM-medaljer. På isen ses Finlands genom tiderna mest framgångsrika konståkare Laura Lepistö. Deltar gör även VM- och EM-medaljörerna Susanna Rahkamo och Petri Kokko, europamästare i isdans, och konståkaren Mila Kajas.

På isens ses även några av Finlands mest kända ishockeyspelare: Niklas Hagman som gjort en lång NHL-karriär, Tappara-ikonen Pekka Saravo och landslagskapten och en av Finlands mest framgångsrika damhockeyspelare någonsin, Jenni Hiirikoski. På isen ses även kaptenen för VM-guldlaget och Jokerits KHL-lag Marko ”Mörkö” Anttila. Deltar gör även Finlands internationellt mest framgångsrika lag inom synkroniserad konståkning, Marigold Ice Unity.

Elämys Live är officiell VIP-samarbetspartner för evenemanget och nu kan du reservera din egen VIP-upplevelse för isbaletten Snödrottningen direkt på vår webbplats. Vi är även med ensamrätt evenemangets officiella researrangör och erbjuder paket med övernattning och transport samt andra tjänster för en perfekt Snödrottningen-upplevelse runt om i landet!

TILLGÄNGLIGA VIP-PAKET

1.-3.1.2022

Snödrottningen Fan- och familje-VIP-paket

1.-3.1.2022

Snödrottningen Exclusive VIP-paket

BESTÄLL EN NOTIFIKATION OM INLEDNINGEN AV FÖRSÄLJNING AV RESEPAKET!

Hos Elämys Live kan du utöver officiella VIP-biljetter även reservera övernattning och transport samt andra tjänster för en perfekt isupplevelse i Tammerfors. De officiella resepaketen för olika delar av landet publiceras våren 2021. Med blanketten nedan kan du beställa mer information om inledningen av försäljning av resepaket, för att vara bland de första som får veta!

    Isbaletten Snödrottningen