Hospitalitypakettien varausehdot

Elämys Live välittää ja myy VIP-paketteja tapahtumajärjestäjän nimiin ja lukuun.

Varattua VIP-pakettia ei voi perua loppulaskun maksusuorituksen jälkeen. Varatuista palveluista lähetetään automaattinen varausvahvistus, jonka perusteella muodostetaan asiakkaalle lasku.

Mikäli asiakas tekee alustavan tilauksen, tulee se tarkistaa ja vahvistaa myyjälle, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi ja viralliset varausehdot astuvat voimaan.

Erikseen pyydetyllä varausmaksulla asiakas voi varata VIP-tuotteet itselleen erikseen sovittuun päivämäärään asti. Asiakas voi perua tilauksensa loppulaskun eräpäivään saakka ilmoittamalla siitä kirjallisesti myyjälle. Tilaus katsotaan peruutetuksi myös, jos loppulaskua ei suoriteta eräpäivään mennessä tai yhden huomautuksen jälkeen.

Varausmaksun summa on 20 % loppusummasta. Varausmaksumahdollisuus on voimassa yli 10 henkilön tilauksille. Alle 10 henkilön varauksissa laskutus tapahtuu täysimääräisesti varauksen loppusumman mukaisesti. Erikseen sovittuja varausmaksuja ei palauteta.

Mikäli asiakas peruu tilauksensa tai tilaus katsotaan peruutetuksi, on myyjällä oikeus palauttaa tuotteet uudelleenmyyntiin. Loppulaskun suorituksen jälkeen tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, eikä jo tehtyjä suorituksia palauteta.

Mikäli tapahtuma peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu täysimääräisesti.

Elämys Live on sitoutunut noudattamaan viranomaisten ja tapahtumajärjestäjien ohjeistusta koronatodistuksesta. Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan koronatodistuksen, (ilmaisee täyden rokotekattavuuden, negatiivisen testituloksen tai vaaditun aikarajan sisällä sairastetun taudin), mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Elämys Live tai tapahtumajärjestäjä ei ole velvollinen palauttamaan lipun hintaa asiakkaalle, mikäli asiakas ei pysty osoittamaan voimassa olevaa koronatodistusta osallistuessaan tapahtumaan jossa viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä edellyttää.

Yleiset laskutusehdot: 14 pv netto tai erillisen sopimuksen mukaan.

Elämys Live Oy toimittaa viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput, oheismateriaalin sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun osoitteeseen. Elämys Live Oy pidättää oikeuden mahdollisiin VIP-pakettien sisältömuutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.