Hospitalitypakettien varausehdot – Antti Tuisku Bailantai

Varausmaksulla asiakas voi varata tuotteet itselleen. Asiakas voi perua tilauksensa loppulaskun eräpäivään saakka ilmoittamalla siitä kirjallisesti myyjälle. Tilaus katsotaan peruutetuksi myös, jos loppulaskua ei suoriteta eräpäivään mennessä. Varausmaksua ei palauteta. Varausmaksun summa on 30 % laskun verottomasta loppusummasta. Varausmaksun arvonlisävero on 24 %. Varausmaksumahdollisuus on voimassa yli 1 500 € (alv. 0 %) tilauksille. Alle 1 500 € (alv. 0 %) varauksissa laskutus tapahtuu täysimääräisesti 100 %, varauksen loppusumman mukaisesti. 

Mikäli asiakas peruu tilauksensa tai tilaus katsotaan peruutetuksi, on myyjällä oikeus palauttaa tuotteet uudelleenmyyntiin. Loppulaskun suorituksen jälkeen tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, eikä jo tehtyjä suorituksia palauteta. 

Mikäli tapahtuma siirretään uuteen ajankohtaan, varaus siirtyy automaattisesti täysimääräisesti uudelle ajankohdalle. Mikäli tapahtuma peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu. 

Yleiset laskutusehdot: 14 pv netto tai sopimuksen mukaan. 

Tapahtumajärjestäjä / Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput, oheismateriaalin sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun osoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle.