Hospitalitypakettien varausehdot – 2022 Jääkiekon MM-kotikisat

Alustava tilaus tulee tarkistaa ja vahvistaa myyjälle, jonka jälkeen tilaus muuttuu sitovaksi, ja viralliset maksuja varausehdot astuvat voimaan.

Varausmaksulla asiakas voi varata tuotteet itselleen. Asiakas voi perua tilauksensa loppulaskun eräpäivään saakka ilmoittamalla siitä kirjallisesti myyjälle. Tilaus katsotaan peruutetuksi myös, jos loppulaskua ei suoriteta eräpäivään mennessä tai yhden huomautuksen jälkeen. Varausmaksua ei palauteta. Varausmaksun summa on 20 % verottomasta loppusummasta. Varausmaksun arvonlisävero on 24 %. Varausmaksumahdollisuus on voimassa yli 5000 € (alv. 0%) tilauksille. Alle 5000 € (alv. 0%) varauksissa laskutus tapahtuu täysimääräisesti 100%, varauksen loppusumman mukaisesti.

Mikäli asiakas peruu tilauksensa tai tilaus katsotaan peruutetuksi, on myyjällä oikeus palauttaa tuotteet uudelleenmyyntiin. Loppulaskun suorituksen jälkeen tuotteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta, eikä jo tehtyjä suorituksia palauteta.

Mikäli kisat peruutetaan tai viranomaisten asettamien rajoitusten vuoksi ostettuja tuotteita ei pystytä käyttämään, palautetaan ostajalle hyvityksenä peruutetuista tuotteista suoritettu maksu.

Yleiset laskutusehdot: 14 pv netto tai sopimuksen mukaan.

Myyjä toimittaa lähempänä tapahtumaa tilaukseen sisältyvät tapahtumaliput, oheismateriaalin sekä tarvittavan ohjeistuksen ilmoitettuun osoitteeseen. Myyjä pidättää oikeuden mahdollisiin paketin sisällön muutoksiin ja ilmoittaa tästä välittömästi tilaajalle. Otteluohjelma julkaistaan viimeistään syksyllä 2021, jolloin varmistuu myös otteluissa pelaavat joukkueet.