Elämys Live

Elämys Live on uusi suomalainen elämys- ja tapahtumamyynnin suunnannäyttäjä

Matka- ja tapahtumayhtiö Elämys Group sekä hospitality-myynnin konkari Starsquad yhdistävät voimansa ja perustavat modernin tapahtumaelämysten one-stop-shopin

Uusi yhtiö Elämys Live on perustettu vastaamaan urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan ja monipuolistuvaan kysyntään. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaat odottavat tapahtumajärjestäjiltä korkealaatuisia, yksilöllisiä elämyksiä. Elämys Liven moderni teknologia sekä laaja kokemus ja resurssit tarjoavat tähän tarpeeseen tulevaisuuden ratkaisut. 

Tapahtumajärjestäjille uusia tuotteita ja myyntikanavia – loppuasiakkaalle kaikki palvelut samasta osoitteesta

Elämys Live tarjoaa tapahtumajärjestäjille ammattitaitoisen myynti-, tuotanto- ja markkinointiorganisaation sekä mahdollisuuden rakentaa lisäpalveluita paketoimalla matkapalvelut osaksi lippukokonaisuutta. Elämyksen järjestelmä voidaan integroida suoraan tapahtumajärjestäjän omille sivuille.

Loppuasiakkaalle Liven teknologia-alusta mahdollistaa monipuolisten oheispalveluiden varaamisen hospitality-paketin yhteydessä. Asiakas voi helposti varata tapahtumalipun lisäksi esimerkiksi logistiikka- ja majoituspalvelut hyödyntäen Elämys Liven dynaamista varausjärjestelmää.

Jääkiekon MM-kotikisojen hospitality-paketit ovat myynnissä

Elämys Liven ensimmäinen tapahtumakumppanuus on jo solmittu. Elämys Live on jääkiekon MM-kotikisojen virallinen hospitality-pakettien myyntikumppani ja myy VIP-paketit Tampereella ja Helsingissä keväällä 2022 pelattaviin kisoihin. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on myös kisojen virallinen incoming-kumppani, ja vastaa kisojen matkapaketoinnista kansainvälisille ja kotimaisille vieraille.

Elämys Live Oy:n omistavat Elämys Group ja Starsquad, jotka keskittävät yhtiöiden hospitality-palvelut ja myynnin uuteen Elämys Groupin tytäryhtiöön. Elämys Liven johtoon astuu aiemmin Elämys Groupin urheiluasiakkuuksista vastannut Jami Palsa. Palsan operatiivisen tiimin tukena on Elämys Group -konsernin monipuoliset teknologia-, markkinointi-, matkailu- ja tuotantoresurssit. Starsquadin pitkä kokemus hospitalitymyynnistä sekä SQ:n omistajien Mika Sulinin sekä Hjallis ja Joel Harkimon osaaminen urheilu- ja viihdebusineksesta palvelee jatkossa Elämys Liven asiakkaita. Palsa tulee raportoimaan Elämys Groupin konsernijohtaja Pasi Latvalle ja liittyy nimityksen myötä Elämys Groupin johtoryhmään.

Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailukonserni, joka palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin ja tapahtumajärjestämiseen. Elämys Groupin brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys. Elämys on voittanut viime vuosina useita kansainvälisiä palkintoja matka- ja tapahtuma-alalla innovatiivisesta sekä tuloksellisesta työstään matka- ja tapahtuma-alojen välisten rajojen yhdistäjänä.

Elämys Liven merkittävä vähemmistöomistaja Starsquad on Suomen johtava hospitality-palveluihin ja sponsorointikumppanuuksiin erikoistunut yritys. Starsquad on myynyt enemmän VIP-tapahtumapalveluita kuin mikään muu yritys Suomessa ja vastannut mm. Neste Rallin, hiihdon MM-kisojen, jääkiekon MM-kisojen, Urheilugaalan ja lukuisten konserttien ja viihdetapahtumien hospitality-myynnistä ja toteutuksista. Elämys Liven perustamisen jälkeen Starsquad jatkaa toimintaa eri tapahtumien oikeuksien omistajana ja kehittäjänä sekä tapahtuma- ja sponsorointialan asiantuntijaorganisaationa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Jami Palsa, liiketoimintajohtaja, Elämys Live / jami.palsa@elamysgroup.com, / 040 528 5100

Pasi Latva, toimitusjohtaja Elämys Group / pasi.latva@elamysgroup.com / 0400 700 328 

www.elamyslive.comwww.elamysgroup.com

Kuvassa vasemmalta: Jami Palsa, Hjallis Harkimo, Pasi Latva ja Mika Sulin