Lumikuningatar-jääbaletti VIP-paketit

Lumikuningatar-jääbaletti lumoaa vuoden 2022 ensimmäisenä tapahtumana

Elämys Liven ja Tampere-talon yhteistyö alkoi molemminpuolisesta halusta tarjota esittävän taiteen faneille ainutlaatuisen elämyskokonaisuuden, joka mahdollistaa toimivien VIP- sekä matkapalveluiden tarjoamisen asiakkaille Tampereen upouudelle Uros Live -areenalle uudenvuoden päivinä.

”Meillä on paljon yhteisiä tavoitteita hospitality-palveluiden rakentamisen suhteen, haluamme molemmat tarjota kulttuurin ja viihteen ystäville elämyksiä tapahtumien eturivipaikoilta ja H.C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva Lumikuningatar-tarina on mahtava aloitus yhteistyöllemme”, hehkuttaa Elämys Liven liiketoimintajohtaja Jami Palsa.

Elämys Live toimii tapahtuman virallisena VIP-yhteistyökumppanina sekä matkanjärjestäjänä paketoiden majoitus-, kuljetus- sekä muut Tampereen täydelliseen Lumikuningatar-elämykseen tarvittavat palvelut ympäri Suomea. Ensimmäiset päivät tapahtumajulkaisun jälkeen ovat osoittaneet kiinnostuksen olevan suurta eri puolilta Suomea ja tätä tapahtumaa halutaan tulla todistamaan niin perheen kuin ystävienkin kesken. Lisäksi kiinnostusta on ilmennyt myös kansainvälisesti ja erityisesti Ruotsi sekä Venäjä ovat kiinnostavia markkinoita tapahtuman kohdeyleisöä ajatellen.

 ”Lumikuningatar-esityksessä mukana olevat jääkiekkotähdet Saravon Pekka ja Hiirikosken Jenni ovat luleålaisille jääkiekkofaneille erittäin tuttuja hahmoja, joiden ansiosta voimme odottaa suurta kiinnostusta ainakin Ruotsista. Räätälöimme Lumikuningatar-matkapaketteja myös Suomen ulkopuolelta tuleville ryhmille ja uskallamme odottaa kasvavaa kiinnostusta tapahtumaa kohtaan vuoden edetessä”, kommentoi Elämys Groupin toimitusjohtaja Pasi Latva.

Elämys Live on uusi suomalainen elämys- ja tapahtumamyynnin suunnannäyttäjä, joka on perustettu vastaamaan urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan ja monipuolistuvaan kysyntään. Asiakkaat ja fanit odottavat tapahtumajärjestäjiltä korkealaatuisia, yksilöllisiä elämyksiä. Elämys Liven moderni teknologia sekä laaja kokemus ja resurssit tarjoavat tarpeisiin tulevaisuuden ratkaisut.

Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailukonserni, joka palvelee usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin sekä tapahtumajärjestämiseen. Elämys Groupin brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys. Elämys on voittanut viime vuosina useita kansainvälisiä palkintoja matka- ja tapahtuma-alalla innovatiivisesta sekä tuloksellisesta työstään matka- ja tapahtuma-alojen välisten rajojen yhdistäjänä.

Lumikuningatar-jääbaletin VIP-paketteihin pääset tutustumaan täältä >>