Elämys Live

Elämys Live on uusi suomalainen elämys- ja tapahtumamyynnin suunnannäyttäjä

Matka- ja tapahtumayhtiö Elämys Group sekä hospitality-myynnin konkari Starsquad yhdistävät voimansa ja perustavat modernin tapahtumaelämysten one-stop-shopin

Uusi yhtiö Elämys Live on perustettu vastaamaan urheilu-, viihde- ja kulttuuritapahtumien kasvavaan ja monipuolistuvaan kysyntään. Yritys- ja kuluttaja-asiakkaat odottavat tapahtumajärjestäjiltä korkealaatuisia, yksilöllisiä elämyksiä. Elämys Liven moderni teknologia sekä laaja kokemus ja resurssit tarjoavat tähän tarpeeseen tulevaisuuden ratkaisut. 

Tapahtumajärjestäjille uusia tuotteita ja myyntikanavia – loppuasiakkaalle kaikki palvelut samasta osoitteesta

Elämys Live tarjoaa tapahtumajärjestäjille ammattitaitoisen myynti-, tuotanto- ja markkinointiorganisaation sekä mahdollisuuden rakentaa lisäpalveluita paketoimalla matkapalvelut osaksi lippukokonaisuutta. Elämyksen järjestelmä voidaan integroida suoraan tapahtumajärjestäjän omille sivuille.

Loppuasiakkaalle Liven teknologia-alusta mahdollistaa monipuolisten oheispalveluiden varaamisen hospitality-paketin yhteydessä. Asiakas voi helposti varata tapahtumalipun lisäksi esimerkiksi logistiikka- ja majoituspalvelut hyödyntäen Elämys Liven dynaamista varausjärjestelmää.

Jääkiekon MM-kotikisojen hospitality-paketit ovat myynnissä

Elämys Liven ensimmäinen tapahtumakumppanuus on jo solmittu. Elämys Live on jääkiekon MM-kotikisojen virallinen hospitality-pakettien myyntikumppani ja myy VIP-paketit Tampereella ja Helsingissä keväällä 2022 pelattaviin kisoihin. Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on myös kisojen virallinen incoming-kumppani, ja vastaa kisojen matkapaketoinnista kansainvälisille ja kotimaisille vieraille.

Elämys Live Oy:n omistavat Elämys Group ja Starsquad, jotka keskittävät yhtiöiden hospitality-palvelut ja myynnin uuteen Elämys Groupin tytäryhtiöön. Elämys Liven johtoon astuu aiemmin Elämys Groupin urheiluasiakkuuksista vastannut Jami Palsa. Palsan operatiivisen tiimin tukena on Elämys Group -konsernin monipuoliset teknologia-, markkinointi-, matkailu- ja tuotantoresurssit. Starsquadin pitkä kokemus hospitalitymyynnistä sekä SQ:n omistajien Mika Sulinin sekä Hjallis ja Joel Harkimon osaaminen urheilu- ja viihdebusineksesta palvelee jatkossa Elämys Liven asiakkaita. Palsa tulee raportoimaan Elämys Groupin konsernijohtaja Pasi Latvalle ja liittyy nimityksen myötä Elämys Groupin johtoryhmään.

Elämys Liven emoyhtiö Elämys Group on suomalainen uuden sukupolven matkailukonserni, joka palvelee kuluttaja- ja yritysasiakkaita usealla matkailun osa-alueella urheilu- ja aktiivimatkoista liikematkoihin ja tapahtumajärjestämiseen. Elämys Groupin brändejä ovat muun muassa Elämysmatkat, OK-Matkat, Matka-Agentit ja liikematkatoimisto Menestys. Elämys on voittanut viime vuosina useita kansainvälisiä palkintoja matka- ja tapahtuma-alalla innovatiivisesta sekä tuloksellisesta työstään matka- ja tapahtuma-alojen välisten rajojen yhdistäjänä.

Elämys Liven merkittävä vähemmistöomistaja Starsquad on Suomen johtava hospitality-palveluihin ja sponsorointikumppanuuksiin erikoistunut yritys. Starsquad on myynyt enemmän VIP-tapahtumapalveluita kuin mikään muu yritys Suomessa ja vastannut mm. Neste Rallin, hiihdon MM-kisojen, jääkiekon MM-kisojen, Urheilugaalan ja lukuisten konserttien ja viihdetapahtumien hospitality-myynnistä ja toteutuksista. Elämys Liven perustamisen jälkeen Starsquad jatkaa toimintaa eri tapahtumien oikeuksien omistajana ja kehittäjänä sekä tapahtuma- ja sponsorointialan asiantuntijaorganisaationa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Jami Palsa, liiketoimintajohtaja, Elämys Live / jami.palsa@elamysgroup.com, / 040 528 5100

Pasi Latva, toimitusjohtaja Elämys Group / pasi.latva@elamysgroup.com / 0400 700 328 

www.elamyslive.comwww.elamysgroup.com

Kuvassa vasemmalta: Jami Palsa, Hjallis Harkimo, Pasi Latva ja Mika Sulin

Image

Etusivu

Elämys Live

Elämystä etsimässä? Elämys Live on uusi suomalainen elämys- ja tapahtumamyynnin suunnannäyttäjä. Kauttamme voit varata monipuoliset VIP-palvelut urheilu-, musiikki- ja muihin viihdetapahtumiin. Täydelliset VIP-elämykset koostuvat parhaista VIP-paikoista, erinomaisesta majoituksesta, turvallisista kuljetuspalveluista, nautinnollisista illallisista ja mieleenpainuvista aktiviteeteista tapahtumien ympärillä. Tarjoamme tulevaisuudessa kaikki nämä palvelut modernilla otteella, jotta voit valita oman elämyspakettisi palvelut helposti ja kustannustehokkaasti yhdeltä elämyssivulta.
Lue lisää
Jääkiekon MM-kisojen VIP-pakettien myynti verkkokaupassamme on päättynyt 14.4.2022. Kysy lisätietoja vapaana olevista VIP-paketeista suoraan toimistoltamme: office@elamyslive.com / 09 2510 2015
2022 Jääkiekon MM-kotikisat, VIP-paketit

Tampere & Helsinki 13.-29.5.2022

2022 Jääkiekon MM-kotikisat

alkaen 550 €Näytä tapahtuma
Image

Olympiastadion, Helsinki 4.6. & 7.6.2022

Huuhkajien Nations League -ottelut

alkaen 195 €Näytä tapahtuma
Hanko Sommarfest

Hanko 16-18.6.2022

Hanko Sommarfest VIP-paketit 2022

alkaen 209 €Näytä tapahtuma
Image

Hämeenlinna 1.-3.7.2022

Weekend Festival VIP-paketit 2022

alkaen 189 €Näytä tapahtuma
Salinmäki VIP

Jyväskylä 6.8.2022

Salinmäki VIP, MM-ralli 2022

alkaen 250 €Näytä tapahtuma
Image

Olympiastadion 9.-10.9.2022

Antti Tuisku – Bailantai VIP-paketit

alkaen 250 €Näytä tapahtuma
Image

Metro Areena, Espoo 22.9.2022

Harlem Globetrotters VIP-paketit 2022

alkaen 135 €Näytä tapahtuma
Image

Helsingin Jäähalli 19.-23.10.2022

Helsinki International Horse Show 2022

alkaen 349 €Näytä tapahtuma

Tilaa Elämys Liven uutiskirje

Liittymällä uutiskirjelistalle saat tiedon uusista VIP-paketeistamme heti ensimmäisten joukossa!

Tilaa uutiskirje

Tulevat tapahtumat

Image

Weekend Festival VIP-paketit 2022

Weekend Festival juhlii heinäkuussa 2022 kymmenvuotisjuhlaansa keskeisellä paikalla ja erinomaisien kulkuyhteyksien päässä Kantolan Tapahtumapuistossa, Hämeenlinnassa 1.-3.7.2022. Weekend Festivalin lavoilla nähdään tulevana kesänä yli 80 artistia.
Lue lisää
Hanko Sommarfest

Hanko Sommarfest VIP-paketit 2022

Rakastetussa kesäkaupungissa päästään kokemaan ensi kesäkuussa ensi kertaa korkealuokkainen Hanko Sommarfest! Hangon Casinon rannalla! Tapahtuman ohjelmistossa nähdään muun muassa Galantis, JVG, Lauri Tähkä, Kaija Koo, Veronica Maggio, INNA sekä monia muita.
Lue lisää
Image

Huuhkajien Nations League -ottelut

Suomi avaa kauden 2022-2023 Nations Leaguen kohtaamalla tutun Bosnia-Hertsegovinan 4.6. & Montenegron 7.6. kotikentällään. Huuhkajien Nations League VIP-paketit saatavilla nyt, paikkoja erittäin rajoitetusti, joten varaa paikkasi jo tänään!
Lue lisää
Lumikuningatar-jääbaletti VIP-paketit

Lumikuningatar-jääbaletti

H. C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva, rakastettu ja taianomainen Lumikuningatar-tarina tuodaan ensimmäistä kertaa jäälle Suomessa Nokia Arenalla Tampereella. Jäällä nähdään maamme kansainvälisesti nimekkäimmät taitoluistelijat sekä tunnetut jääkiekkotähdet. Elämys on täynnä sykähdyttäviä hetkiä ja jännitystä, kun hyvä ja paha ottavat mittaa toisistaan. Luistelun, jääkiekon, musiikin, tanssin ja esittävän taiteen yhdistelmä sekä visuaalinen ilotulitus on ainutkertainen tapahtuma koko perheelle. Klassikkotarina Lumikuningattaresta saa jäällä uuden sovituksen, jonka sävellyksestä vastaa Tuomas Kantelinen.
Lumikuningatar-jääbaletti 30.12.2022–1.1.2023, Nokia Arena Suomalaisen taitoluistelun, jääkiekon ja esittävän taiteen huiput mukana ainutlaatuisessa suurtuotannossa VIP-PAKETIT LUMIKUNINGATAR-JÄÄBALETTIIN MYYNNISSÄ SU 19.12. KLO 23.59 ASTI! Lumikuningatar-jääshow siirtyykoronarajoitusten vuoksi vuodella eteenpäin – uudet esityspäivät ovat 30. ja 31. joulukuuta 2022 sekä 1. tammikuuta 2023 Uudet esityspäivät: ENSI-ILTA: Lauantai 1.1.2022 klo 19, siirtyy perjantaille 30.12.2022 klo 19 Sunnuntai 2.1.2022 klo 14 (ruotsinkielinen kertojaääni), siirtyy lauantaille 31.12.2022 klo
Lue lisää
Image

Helsinki International Horse Show 2022

Koe kansainvälinen ilmapiiri ja viihdy huippu-urheilun parissa samalla VIP-palvelusta nauttien. Horse Show´n kiehtovassa ilmapiirissä kohtaavat kaikki, urheilun, viihteen, yhteisöllisyyden, Expo-shoppailun ja kulinaaristen elämysten merkeissä.
Lue lisää

Ajankohtaista

Lumikuningatar-jääbaletti VIP-paketit

Lumikuningatar-jääbaletti lumoaa vuoden 2022 ensimmäisenä tapahtumana

Elämys Liven ja Tampere-talon yhteistyö alkoi molemminpuolisesta halusta tarjota esittävän taiteen faneille ainutlaatuisen elämyskokonaisuuden, joka mahdollistaa toimivien VIP- sekä matkapalveluiden tarjoamisen asiakkaille Tampereen upouudelle Uros Live -areenalle uudenvuoden päivinä.
Lue lisää
Elämys Live

Elämys Live on uusi suomalainen elämys- ja tapahtumamyynnin suunnannäyttäjä

Matka- ja tapahtumayhtiö Elämys Group sekä hospitality-myynnin konkari Starsquad yhdistävät voimansa ja perustavat modernin tapahtumaelämysten one-stop-shopin.
Lue lisää